Rachel

Mijn naam is Rachel van Eck. Oudste uit een gezin van 6 kinderen en nu zelf moeder van 3 kids. Schoonheidsspecialiste en ondernemer sinds 2012.

Mijn interesse in huidverzorging is in mijn tienerjaren ontstaan. In die periode kreeg ik acné. Dat waren niet zomaar wat puistjes, maar ik zat helemaal onder. In die tijd waren er niet zoveel producten te verkrijgen die echt effectief zijn (zonder irriterende stoffen). Gelukkig is er veel veranderd in de loop der tijd.

Mijn belofte is dat ik je leer op een andere manier naar huidverzorging te kijken. In plaats van je te laten leiden door de beloftes op de verpakking van potjes, leer ik je te kijken naar de werkstoffen die erin zitten. Zo weet jij wat je wel en beter niet kunt gebruiken om een gave, stralende huid te krijgen.  Niet alleen op het gebied van acné maar ook huidverjonging.

Mijn behandelingen geven een maandelijkse intensieve boost aan je huid. Samen met jou kijk ik wat je op dat moment nodig hebt om je huid er frisser en jeugdiger uit te laten zien.

Wat maakt mij uniek?

Ik straal rust en eerlijkheid uit. Ik zie altijd de mooie dingen in ieder mens qua uiterlijk en karakter. Maar soms zijn er dingen die mooier kunnen, die je huid opfrissen en je blik meer open maken. Dingen waar je zelf nog niets eens aan hebt gedacht, of wist dat het kon. Je kunt er een paar jaar jeugdiger uitzien met bijvoorbeeld een bindweefselmassage.

Mijn passie is het mooiste in jou naar boven te halen en je tegelijkertijd tijd te geven voor jezelf zodat je met nieuwe energie en misschien wel nieuwe inzichten naar huis gaat.

Ben jij klaar voor de beste huid van je leven?