Wil je er graag jonger en frisser uit zien na je behandeling, en vind je ontspanning ook belangrijk?

Koude laser zorgt er op een natuurlijke manier voor dat je huid steviger wordt en je een uitgeruste, frisse blik krijgt. De behandeling is 100% veilig en heel ontspannend.

Koude laser geeft je:

  • Een stevige huid
  • Strakkere contouren van kaaklijn en wangen
  • Een frisse oogopslag, vochtwallen verminderen
  • Minder vochtophoping
  • Een heldere, meer egale huid
  • Een voller gezicht

Wist jij dat mensen je jonger inschatten als je huid er egaal en rustig uitziet? En de contouren nog mooi strak zijn (met volle wangen). Vaak zijn wij zo gefocust op rimpelvorming en willen we dat graag bestrijden. Als je huid er verzorgd uitziet en helder en egaal van kleur is, zullen lijntjes in je gezicht minder opvallend zijn en lijk je jonger. En dan voel je je beter en meer zelfverzekerd, dat ga je uitstralen.

Hoe werkt koude laser?

Koude laser is een apparaat waar een soort licht uitkomt. Dit licht is niet zichtbaar of voelbaar maar werkt wel diep in je huid. Als het licht op/in je huid komt, wordt het licht door je huidcellen omgezet in energie. In elke cel zit een energiecentrale. Door het licht wordt het energieniveau verhoogt. Dit zorgt ervoor dat je huidcellen beter gaan functioneren. Voedingsstoffen worden beter opgenomen en afvalstoffen sneller afgevoerd. Je huid zal er hierdoor steviger worden en er jonger gaan uitzien.

Hoe snel zie je het resultaat?

Als je de koude laser behandeling een keer hebt gedaan, zie je direct of het iets voor je is. Het werkt heel snel. Ik behandel de eerste keer de gezichtshelften afzonderlijk van elkaar. Halverwege de behandeling kunnen we samen kijken naar de verschillen. Deze kan je direct zien, soms subtiel, maar vaak heel duidelijk. Hoe vaker je de behandeling doet, hoe langer het effect hiervan zichtbaar zal zijn en hoe gezonder je huid eruit zal gaan zien.

Hoe lang blijf je het verschil zien?

Na 1 behandeling blijf je het ongeveer 3 dan zien. Daarna verdwijnt het liftende effect weer langzaam. Dat wil niet zeggen dat je huid meer aan het werk is.  Voor een langdurig resultaat kan je ervoor kiezen om een kuur van 5 of 10 behandelingen toe volgen.

Is de behandeling pijnlijk?

Nee, integendeel. De behandeling voelt als een rustige massage, heel ontspannen. Je zou eigenlijk niet verwachten dat er iets in gang wordt gezet in je huid omdat je er niets van voelt, maar toch gebeurt er heel wat.

Benieuwd?

Ik kan mij voorstellen dat je benieuwd bent maar ook wel wat vraagtekens hebt over de werking en het resultaat. Met een proefbehandeling kan je vrijblijvend de behandeling ervaren en kijken of het bij je past. Het is een volledige behandeling van 60 minuten, zoals deze altijd wordt uitgevoerd. Alleen de prijs is lager.

Tarieven:

Koude laser behandeling – 60 minuten: € 50,00

Koude laser behandeling met fruitzuurpeeling – 75 minuten: € 75,00

Koude laser proefbehandeling – 60 minuten: € 25,00