De anti-aging behandeling die ook gewoon in de zomer kan

Kennismakingstarief: € 30,00 
Maak jij je weleens zorgen over beginnende lijntjes in je gezicht of het slapper worden van je huid, maar wil je liever (nog) geen operatie ondergaan of rimpelvullers gebruiken. Wij hebben hier een ongelooflijk mooie oplossing voor. Op een natuurlijke manier, door middel van stevige, maar heerlijke massages, wordt de huid gestimuleerd. Je huid wordt niet beschadigd, je hebt geen hersteltijd en de behandlingen kunnen zelfs in de zomer worden gedaan.
Hoe werkt de massage?

De Collagen Booster Massage is een krachtige massage van het bindweefsel. Als deze intensief wordt gemasseerd, wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleert, wat op termijn zorgt voor het opvullen van rimpeltjes en een vollere, meer stevige huid. Ook de bloedcirculatie wordt gestimuleert. Dit is erg belangrijk omdat er op deze manier meer zuurstof wordt aangevoerd en meer voedingsstoffen bij je huid terecht komen. Ook de afvoer van afvalstoffen wordt door deze massage verbeterd. Doordat ook de aanmaak van hyaluronzuur wordt gestimuleert, wordt je huid van binnenuit voorzien van meer vocht. Na de behandeling zal je direct zien dat je huid er voller uitziet. Maar dat is lang niet het enige verschil. Je huid zal direct ook steviger aanvoelen, door de betere bloedcirculatie ziet je huid er gezonder uit en voelt ongelooflijk zacht aan. Dit krijg je met alleen gebruik van producten niet voor elkaar.

Uniek – afvoer van afvalstoffen
Na de intensieve Collagen Booster massage, wordt je verwend met een lichttherapie behandeling. Dit is een welkome, zeer rustgevende en ontstpannen behandeling. Het doel is, om de afvalstoffen die tijdens de massage vrijkomen, versneld af te voeren.
Is de massage pijnlijk?

Omdat de massage krachtig wordt uitgevoerd kan het op sommige plaatsen van je gezicht wat gevoelig zijn. Met name aan de zijkanten van je gezicht. Hier ziet je huid wat vaster. In overleg met jou zal de kracht van de massage worden aangepast. Na de massage voel je echt dat er iets in gang is gezet in je huid (alsof er goed getraind is). Je huid zal wat rood zijn, de tijd dat dit aanhoudt verschilt per persoon. Doorgaans is dit na een paar uur niet meer zichtbaar. De twee volgende dagen kan je huid nog wat gevoelig aanvoelen op sommige plekken. Het is dus geen ontspannings massage maar wel een massage met een heel mooi resultaat! Hoewel, ik ken er een aantal die tijdens de massage in slaap vallen. De meesten vinden het weldadige gevoel na de massage heerlijk.

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?

Na de behandeling zie je direct dat je huid een betere doorbloeding heeft en ziet er daardoor heel gezond uit. Ook het liftende effect zie je meteen. Dit duurt een paar dagen en dan ga je het steeds minder goed zien. Een kuur van een aantal behandelingen in een korte periode zorgt ervoor dat je het resultaat langer ziet. Bijvoorbeeld 3 wekelijkse massages, een periode van 3 weken om je huid te laten rusten en daarna nogmaals 3 wekelijkse massages. Net als met sporten, is het nodig om je huid met regelmaat te stimuleren. De bindweefsel massage kan elke 3 a 4 weken worden herhaald, na een

intensieve kuurperiode.
Wat is het effect op langere termijn?
Na 1 behandeling houdt het direct zichtbare effect een paar dagen aan. Hoe vaker de behandeling wordt uitgevoerd, hoe meer profijt je op langere termijn hebt. Je huid heeft tijd nodig om collageen op te bouwen en zelfs nieuw botweefsel wordt aangemaakt, maar dat gaat niet binnen 1 week. Maar het is zeker dat je huid er steeds beter, gezonder en steviger uit gaat zien. Als je niets doet aan je huid, zal deze steeds verder gaan verouderen, dat is een feit. Door de massages en evt het aanpassen van je huidverzorgingsroutine, zal het ouder worden van je huid worden vertraagd.
Heeft het zin om af en toe een behandeling te doen? 

Mocht je een feestje hebben of een belangrijke afspraak en wil je dat je er op je best uitziet die dag, dan kan je prima een losse behandeling boeken. Het beste doe je dit 2 a 3 dagen voor de belangrijke dag. Wij kunnen met 1 behandeling echter geen lange termijn resultaat garanderen. Daar zijn we heel duidelijk over.

Wij werken met mensen die
• Een oplossing willen voor hun ouder en slapper wordende huid
• Op zoek zijn naar een methode die natuurlijk is en de huid niet beschadigd
• Niet gaan voor een Quick Fix en begrijpen dat natuurlijke huidverjonging tijd kost
• Meer willen dan een klassieke behandeling, maar ontspanning en luxe ook belangrijk vinden
• Houden van een persoonlijke benadering
Je krijgt
• Behandelingen met technieken die het beste passen bij jouw huid
• Een helder behandelplan met do’s en dont’s die belangrijk zijn voor een jeugdige uitstraling
• Inzicht over de werking van je huid en welke werkstoffen helpen de huid te verjongen
• Per behandeling minstens een uur mijn onverdeelde aandacht en toewijding
• Een gezonder en steviger ogende huid

Wil je kennismaken?
Kennen wij elkaar nog niet? Graag laat ik je eerst eens rustig kennismaken met mij en met de massagetechniek (zonder verplichtingen). Ben je daarna net zo enthousiast als ik, dan kijk ik graag samen met jou op welke manier we vervolgbehandelingen kunnen inzetten, passend bij jouw beschikbare tijd, budget en leefstijl. Ik kijk naar je uit.

Prijs kennismaking: € 30,00
Voor iedereen die deze massage nog nooit heeft ervaren bij mij in de praktijk.

Reserveren?
Wij werken samen met Treatwell. Zo kan jij gemakkelijk online een afspraak inplannen. Kies voor de bindweefselmassage – kennismakingsbehandeling.

Duur van de behandeling: 60 minuten
Prijs (massage + lichttherapie): € 65,00
De Full Treatment: 90 minuten
Met peeling en algen vliesmasker: € 95,00