HUIDVERZORGING

Deze behandeling is een goede keuze als je nieuw bent bij Etre Belle. Of als je jouw huid wil laten verzorgen en zelf even wil ontsnappen aan de hectiek van het dagelijkse leven. En niet een specifiek skin concern hebt.

Voor deze behandelingen werken we met twee bijzondere merken:

PAULAS CHOICE: No nonsence, veel actieve werkstoffen, parfumvrij

SPA: Organic gecertificeerd, Nederlands, hypo allergene geurstoffen en parfumvrije producten

De behandeling kan ik helemaal samenstellen op jouw huid, in overleg met jou. Je kunt kiezen uit een tijdsduur van 60 of 75 minuten. En deze eventueel nog aanvullen met losse elementen zoals harsen en epileren.

Over het algemeen zit er een vaste opbouw in de behandeling. Dit zijn een aantal voorbeelden van elementen waar een behandeling uit kan bestaan:.

ELEMENTEN:

  • Double cleansing
  • Een milde peeling afgestemd op jouw huid
  • Verwijderen van onzuiverheden 
  • Een gezichtsmassage 
  • Gezichtsmasker afgestemd op jouw huid (intussen een massage van schouders en nek)
  • Harsen van bovenlip/kin
  • Epileren en/of verven wenkbrauwen

 

HUID ADVIES

Na de behandeling geef ik je graag een advies over hoe jij je huid zo lang mogelijk gezond en sterk kan houden met een mooie glow. Daar ben ik immers skincare specialist voor. Maar alleen als jij dat wil. Alles gebeurt in een ongedwongen sfeer. Ik zal je nooit een behandeling weigeren als je ervoor kiest je eigen skincare te gebruiken.  

 

 

Tarief:

60 minuten: € 65,00

75 minuten: € 80,00

 

 

Voor reserveringen voor de locatie in het centrum van Den Bosch werk ik samen met Treatwell. Je kunt eenvoudig online een afspraak inplannen.

Ik kijk ernaar uit je te ontvangen.

 

Voor informatie of reserveren voor de locatie in Rosmalen kan je het beste telefonisch een afspraak maken of een berichtje sturen naar: 0655333564.