Peelings voor een stralende huid

Peelings

Als wij een fruitzuren peeling adviseren in de praktijk, roept dat vaak een aantal vragen op. Doet de behandeling pijn? Ben ik nog wel toonbaar na de behandeling? Ga ik vervellen door de peeling? Er zijn zeker peelings die een sterk zuur bevatten en die ervoor zorgen dat je een week lang gaat vervellen en dus niet echt toonbaar bent. Deze gebruiken wij niet in de praktijk. De peelings die wij gebruiken geven nauwelijks irritaties tijdens de behandeling en het is niet nodig om rekening te houden met een hersteltijd (hooguit hier en daar een schilfering van de huid). Dit komt doordat de peelings die wij gebruiken zeer mild zijn en omdat je huid na de peeling met herstellende en verzachtende producten wordt na behandeld.
Fruitzuren peelings geven direct na de behandeling al een heel glad aanvoelende huid en een mooie glow. De dagen na de peeling wordt het resultaat nog beter zichtbaar.
Peelings zijn bijzonder effectief bij verschillende doelen. Een doffe, grauwe huid gaat weer glanzen, acné wordt verminderd, pigmentvlekken kunnen verlicht worden, een droge huid wordt weer glad en stralend. Eigenlijk is een peeling voor iedereen goed om te doen. Zelfs als je denkt dat jouw huid er eigenlijk prima uitziet en niets nodig heeft. Je zult verstelt staan van de mooie glow die je huid ervan zal krijgen.
Omdat niet iedere huid hetzelfde is, werken wij met verschillende soorten peelings, die elk hun specifieke werking hebben. Voordat een behandeling wordt gestart zullen we een huidanalyse maken en met je doornemen wat je graag verbetert zou willen aan jouw huid. Daar passen we de behandeling op aan. Een aantal voorbeelden zijn:
Lira Pumpkin Plus peeling
Anti-Aging, Acné, Fijne lijntjes. De pompoen enzymen zorgen ervoor dat dode huidcellen worden verwijderd. Daarnaast bevat het verschillende zuren, zodat er in verschillende lagen van de huid gewerkt wordt, zoals glycolzuur, melkzuur en salicylzuur. Granaatappel, Retinol en de pompoen zijn krachtige anti-oxidanten die zorgen voor een huidverjongende werking.
Lira Sal Pulp peeling
Deze peeling is met name heel effectief bij acné en/of een vette huid. Tijdens de behandeling ervaar je een intense prikkeling, die een paar minuten aanhoudt. Zodra de peeling is geneutraliseerd, stopt dit. Daarna kan je huid nog wat warm aanvoelen. Afhankelijk van het aantal laagjes dat wordt aangebracht, kan je huid de dagen daarna iets gaan vervellen. Echter geeft dit wel een heel mooie, gezonde glans aan je huid.
Lira Lactic Clear peeling
Deze milde peeling op basis van melkzuur heeft een oplichtende werking en is daardoor ideaal om pigmentvlekjes te behandelen of om de huid op te frissen. De peeling geeft een direct zichtbare glow en heeft geen hersteltijd. Ook ideaal als je net begin met peeling behandelingen.
De behandeling starten we met een reiniging van je huid en een pre-peeling behandeling. Daarna wordt de peeling zelf aangebracht. Gemiddeld blijft deze 3 à 4 minuten op de huid zitten.  Afhankelijk van de soort peeling wordt het afgenomen met een cleansing milk of het mag blijven zitten op de huid. Hierna wordt een herstellende crème ingemasseerd. De behandeling wordt afgesloten met een verzachtend masker. Tijdens het masker kan je heerlijk ontspannen met een nek/schouder massage. Een crème met UV filters zorgt ervoor dat je goed beschermt weer naar buiten gaat.
De resultaten van een Skin Resurfacing behandeling:
• Gladdere huid
• Een gezonde glow
• Een goed gehydrateerde huid die er voller uit ziet
• Stralende, heldere teint
• Collageen opbouw wordt gestimuleerd
• Lijntjes worden minder opvallend
• Minder rode en/of bruine vlekjes na puistjes
Duur van de behandeling: 60 min.
Prijs: € 65,00
Full Treatment (met herstellend gezichtsmasker en epileren wenkbrauwen): 90 min.
Prijs: € 85,00