FRUITZUUR PEELINGS

Een fruitzuur peeling zorgt ervoor het buitenste huidlaagje met doffe, dode huidcellen gaat loslaten. Het laagje dat daaronder zit komt dan tevoorschijn. Deze ziet er gezonder, gladder en meer helder uit. 

Het is zeker niet nodig dat je gaat vervellen na een fruitzuur peeling. Ik bouw mijn peelings rustig op, waardoor de kans op irritaties of vervellen heel klein is. Zeker als je thuis je huid minimaal 2 weken goed voorbereid op een peeling met mijn pre treatment kit.

Het afschilferen van je huid is een natuurlijk proces, Als je huid uit balans is, je ouder wordt of bij wisseling van seizoenen, kan het afschilferen langzamer gaan. Hierdoor wordt je huid wat doffer, minder zacht en minder helder. Ook fijne lijntjes kunnen meer opvallen. 

Het zuur uit de fruitzuur peeling lost het lijmachtige stofje op, waarmee dode huidcellen aan elkaar vast zitten. Dit noem je exfolieren van de huid. Het frisse, jonger en gladder uitziende huidlaagje komt nu tevoorschijn. 

Bij een diepe peeling, kan je gaan vervellen. Bij een mildere peeling zal je huid wat droger aanvoelen de dagen na de peeling. 

Een masker met enzymen kan de kans op het schilferen en droge gevoel verminderen. Samen met het afnemen van het masker, worden ook de loszittende dode huidcellen direct verwijderd. Je huid zal er meteen frisser en zachter uit gaan zien.    

Voor elk huidtype is er een passen fruitzuur:

SALICYLZUUR PEELING

Speciaal voor de vettere en/of onzuivere huid. Deze peeling lost zowel aan de oppervlakte van je huid dode huidcellen op, als in de porien. Zo kan het verstopte talg makkelijker naar buiten vloeien. Puistje en mee-eters zullen minder snel ontstaan. Salicylzuur werkt ook ontstekingsremmend.  

GLYCOLZUUR PEELING

Ideaal voor een droge huid. Vermindert fijne lijntjes, pigmentvlekjes en een grauwe teint. Glycolzuur heeft een kleine molecuul structuur, waardoor het snel doordringt in diepere huidlagen. Dit geeft een mooi resultaat. Maar maakt het minder geschikt voor een gevoelige huid. .

MELKZUUR PEELING

Zorgt voor een mooie glow. Melkzuur heeft ook een hydraterende werking en maakt pigmentvlekjes lichter. Door de grotere molecuul structuur dringt het wat minder snel in de huid. Dat maakt het geschikt voor een iets gevoelige huid of om kennis te maken met peelings.

SENSITIVE PEELING

Deze peeling bestaat uit verschillende zuren. De combinatie van o.a. Malic Acid, Tartaric Acid en Lactic Acid, maakt het geschikt voor de gevoelige huid. De pH waarde van deze peelings, ligt iets hoger dan bij de andere peelings, waardoor ze wat minder intens zijn. Maar nog steeds je huid een gladde en fijne textuur geven. Ook wordt de teint van je huid egaler.

Na de behandeling voelt je huid direct heel zacht en fris aan en zal je een mooie glow zien. De dagen na behandeling kan je huid iets droger aanvoelen en hier en daar wat schilfertjes krijgen. Als je last hebt van een onzuivere huid, dan kan je ervaren dat er iets meer onzuiverheden naar boven komen de eerste dagen. 

Zo ziet een behandeling eruit:

  • Reinigen van de huid 
  • Aanbrengen van de peeling (sterkte en inwerktijd is wordt aangepast op jouw huid)
  • Verwijderen van onzuiverheden
  • 1 item zoals epileren wenkbrauwen of harsen bovenlip
  • Gezichtsmassage 
  • Optioneel: Vitamine C Booster + Enzymen masker

 

 

Tarief:

60 minuten: € 85,00

90 minuten: € 110,00

(met Vitamine C Booster en Enzymen masker)

 

 

PRE PEEL KIT

Minimaal 2 weken voorafgaand aan de peeling, start je met het voorbereiden van je huid. Speciaal hiervoor heb ik een pre peel kit samengesteld. Deze bevat een exfoliant en een serum met anti-oxidanten. Zo halen we samen het beste resultaat uit de peeling. Het wordt samengesteld op jouw huidtype en kan worden opgehaald bij de locatie in Rosmalen of centrum Den Bosch. 

Tarief: € 25,00

 

 

Voor reserveringen (locatie Den Bosch Centrum) werken wij samen met Treatwell. Je kunt eenvoudig online een afspraak inplannen.

Wij kijken ernaar uit je te ontvangen.

Reserveren voor locatie Rosmalen kan telefonisch of door een berichtje te sturen naar: 0655333564