Leuk je te ontmoeten!

Of je nu hier bent uitgekomen door een tip van een vriendin, een post op instagram of gewoon toevallig via een zoekopdracht op google. Ik ben blij dat je er bent.

Deze website is nog in ontwikkeling. Wel kan je al wat inspiratie en ideeën vinden die je kunnen helpen om je huid te verbeteren. Zoals het online boekje voor de acné huid.

Over mij

Ik ben opgegroeid als oudste in een gezin met 6 kinderen. Daar komt waarschijnlijk mijn zorgzame en sociale karakter vandaan. In mijn jeugd had ik veel last van puistjes. Ik weet hoe je jezelf kunt voelen als je niet blij bent met je huid, in wat voor opzicht dan ook. Sindsdien ben ik gefascineerd door huidverzorging. Het is heel bijzonder om te zien wat goede cosmetica kan doen met je uitstraling. Voor mij is dat de drijfveer om dit werk te doen. 

 Naast mijn werk ben ik ook nog tweedejaars student huidtherapie. Tijdens deze opleiding ga ik niet alleen dieper in op cosmetische behandelingen. Maar leer ik ook de medische kant van het vak kennen. Ik leer behandelplannen maken die afgestemd zijn op de wetenschap, ervaringen  en wensen van jou als klant.

De trend / werkwijze

Ik geloof dat persoonlijke cosmetica steeds meer een trend wordt. Producten die voor leeftijds categoriën zijn gemaakt voldoen niet meer aan onze eisen. Iedere huid heeft zijn specifieke behoeften, ongeacht je leeftijd. Ik maak mijn treatments daarom ook heel persoonlijk. Bij elk bezoek bekijk ik je huid en samen met jou bepaal ik wat nodig is. Deze zal dus elke keer anders zijn.

Huidanalyse

Een goede huidanalyse is daarbij heel belangrijk. Online vul je een quiz in, daar komt een persoonlijk advies uit. Deze kan je thuis invullen of in de salon. Samen bekijken we de uitkomst en bespreken we jouw wensen. Aan de hand daarvan stel ik een persoonlijke behandeling samen.

Resultaat en ontspanning

Het doel van de behandeling is dat jouw huid er stralend en gezond uit gaat / blijft zien. Zodat jij weer blij wordt van jouw huid. Maar eerlijk, we hebben ook allemaal wat ontspanning nodig op zijn tijd. In de salon kom je even helemaal tot rust. Geen telefoon, geen kinderen of werkgever. Alleen een rustig muziekje op de achtergrond. Just Enjoy!