Wat doet dit product?

Deze rijke oogcrème bevat het CollagenSupport Complex. Hierin zijn huidherstellende ceramiden gecombineerd met Retinol en Vitamine C. Deze combinatie van ingredienten hydrateert en versterkt de tere huid rondom de ogen en zorgt ervoor dat fijne lijntjes en rimpels zichtbaar worden vermindert. Het maakt de huid steviger en stralender en geeft een frisse blik.

Wat zijn de belangrijkste ingredienten?

CERAMIDEN: Komen van nature voor in de bovenste huidlaag en spelen een belangrijke rol vanwege de vochtbindende en huidherstellende eigenschappen

RETINOL (VITAMINE A): Krachtig antioxidant dat zeer effectief werkt tegen huidveroudering. Het werkt huidherstellend, verzacht fijne lijntjes en rimpels en vermindert zonneschade.

VITAMINE C: Een van de beste vitamines voor de huid. Werkt tegen meerdere tekenen van huidveroudering, verheldert een doffe, oneffen teint en heeft herstellende en kalmerende eigenschappen.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken?

  • Laat je huid zich jonger gedragen
  • Verbetert je huidteint en -structuur
  • Verzacht fijne lijntjes en rimpel

Toepassing

Neem een klein beetje oogcrème uit de tube en maakt dit soepel tussen 2 vingers. Hierdoor zal de rijke textuur eenvoudiger aan te brengen zijn. Vervolgens masseer je de crème zachtjes, met cirkelende bewegingen in rondom de ogen. Vermijd hierbij contact met je ogen. Breng overdag hierover heen een crème met minimaal SPF30.

Prijs: 47 Euro

Inhoud: 15 ml.