MICRONEEDLING MET SKINPEN

Microneedling wordt steeds populairder. Er is steeds meer vraag naar. En dat is niet zo gek. Het is een behandeling die in veel opzichten een verbetering van je huid kan geven.

Beschrijving:

  • Voor iedereen die een veilige, effectieve microneedling behandeling wil
  • Verfijnt huidstructuur, vermindert (acne) littekens en fijne lijntjes
  • Maakt de huid voller en steviger
  • Inclusief een masker, die de huid verkoelt en de comfortabeler laat aanvoelen
  • Inclusief 2 nabehandeling producten die je huid helpen te hydrateren en herstellen

 

HOE WERKT MICRONEEDLING

Met de Skinpen worden door micro naaldjes oppervlakkige kanaaltjes gemaakt in de huid. Hierdoor kunnen de vooraf aangebrachte werkstoffen dieper in je huid doordringen.

Daarnaast zorgt de stimulatie van de naaldjes voor aanmaak van o.a. collageen en elastine.  Hierdoor krijgt je huid een betere structuur en een heldere uitstraling. Ook rode vlekjes na acne en pigmentvlekjes zullen minder zichtbaar worden.

 

WAT KAN IK TIJDENS EN NA DE BEHANDLING VERWACHTEN

De behandeling zelf kan best als intens worden ervaren, maar de meesten vinden het goed te verdragen. 

Na de behandeling zal je huid er rood uitzien. Het zal warm en wat strakker aanvoelen. Alsof je te lang in de zon hebt gezeten.

Na een dag is de roodheid vaak al een stuk minder zichtbaar. Vanaf dag 3-5 kunnen er schilfertjes zichtbaar zijn. Maar met een goede moisturizer is het vaak goed weg te smeren. Daarna zal je direct zien dat je huid egaler is en frisse uitstraling heeft. Het zichtbare effect van versteviging heeft wat langer de tijd nodig.

 

 

Tarief:

behandeling gezicht: € 165,00

behandeling gezicht en hals: € 175,00

 

 

Voor reserveringen voor de locatie in het centrum van Den Bosch werk ik samen met Treatwell. Je kunt eenvoudig online een afspraak inplannen.

Ik kijk ernaar uit je te ontvangen.

Voor informatie en reserveringen voor de locatie in rosmalen, kan je het beste telefonisch contact opnemen of een berichtje sturen naar: 0655333564.