Nieuw bij Etre Belle?


Wat leuk dat je een kijkje komt nemen bij Etre Belle. Waarschijnlijk ben je hier omdat je op zoek naar een schoonheidsspecialist. Wellicht ben je net verhuisd naar deze regio of ben je niet tevreden over je huidige specialist. Of heb je nog nooit je huid laten behandelen en zou je eens willen kijken of het iets voor je is en wat het voor je huid kan doen?

Ik realiseer mij dat er een behoorlijk aanbod is aan schoonheidssalons. Het zal voor jou niet gemakkelijk zijn om een keuze te maken. Je weet pas of een praktijk of specialist bij je past als je een gezichtsbehandeling hebt ervaren. Op deze website kan ik je allerlei mooie verhalen vertellen, maar dat doet iedereen waarschijnlijk al. En dan nog weet je niet of je jezelf prettig zal voelen bij mij en of de gezichtsbehandelingen zijn zoals je graag zou willen.

De tarieven van Etre Belle passen bij de kwaliteit die ik lever, de tijd die ik voor je neem en mijn continue drive naar verbetering. Maar ik kan mij ook voorstellen dat de prijs een criterium is voor je keuze voor een specialist. Om deze voor je weg te nemen, kan je bij Etre Belle voordelig kennismaken. Je ontvangt op je eerste gezichtsbehandeling een korting van 50%. Het maakt hierbij niet uit welke behandeling je kiest. Ze zijn precies zoals ik alle behandelingen uitvoer (qua kwaliteit en qua aandacht en tijd). Uiteraard hoop ik dat het zal zijn zoals je verwacht en meer. Kijk gerust eens rond naar de verschillende gezichtsbehandelingen. Ze variëren van huidverzorging tot huidverbetering en behandelingen om acne te verbeteren.

Wil je graag reserveren? Je bent van harte welkom. Via het contactformulier kan je een eerste afspraak aanvragen of je vragen stellen. Ik doe mijn uiterste best om je vandaag nog terug te bellen/mailen.

Bellen mag natuurlijk ook: 0736123618.