Huidverbetering

Zoveel meer dan alleen verzorging

Je verzorgt je huid thuis goed, met aandacht en toch ziet je huid er niet helemaal uit zoals je zou willen. Je denk dat het beter kan. Dat je huid er misschien frisser mag uit zien of steviger. Of je zou graag de lijntjes rond je ogen of op jouw voorhoofd willen verminderen.

Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Wat zou je nog meer kunnen doen om ervoor te zorgen dat je huid gaat stralen. Dat je oprecht kan zeggen dat je blij bent met wat je ziet als je in de spiegel kijkt.

Als je doorgaat met het verzorgen van je huid zoals je nu doet en de huidverzorgende behandelingen blijft boeken, dan zal er niet veel veranderen aan jouw huid. Stap je over naar een wat intensievere behandelingen die ontwikkeld zijn om je huid er echt beter uit te laten zien en te stimuleren om nieuwe, gezondere huidcellen te maken, dan ga je daadwerkelijk een verandering zien.

Als je daarbij ook de producten van Paula’s Choice Skincare thuis gaat gebruiken, dan ondersteun je hiermee de behandelingen en herken je jouw oude huid zeker niet meer terug.

Wil je samen met mij aan de slag om van jouw huid een gezonde, stralende huid te maken? Er zijn verschillende behandelingen, die elk een eigen werking hebben. De keuze is afhankelijk van jouw wensen en van jouw huid. Hierbij een aantal voorbeelden van behandelingen, zodat je een beetje een indruk krijgt van de mogelijkheden.

Peeling

Maakt een doffe huid weer glanzend en helder, vermindert onzuiverheden, egaliseert pigmentvlekjes

Bindweefselmassage

Activeert de bloedsomloop, maakt je huid steviger, geeft een mooie gezonde kleur aan je huid

Microneedling

Vermindert littekens en rode vlekjes na acne, verkleint je porien, maakt je huid egaal van kleur. Zorgt voor een strakkere huid

Vrijblijvend huidadvies? Benieuwd naar wat jij zou kunnen doen om jouw huid te verbeteren en ervoor te zorgen dat je van je huid gaat houden? Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend advies.