Acnébehandeling en online cursus

Van acné naar een zuivere, stralende huid

Hoe vervelend acné is, hoef ik je niet te vertellen. Wat ik wel kan doen, is je leren wat je kunt doen om jouw huid goed te verzorgen. Met milde producten die zacht zijn voor je huid, maar puistjes geen kans meer geven. Zodat jouw huid langzaam maar zeker steeds gladder en minder rood wordt. En daarnaast een super mooie glow krijgt.

Mijn naam is Rachel van Eck. Ik ben schoonheidsspecialist en heb mij gespecialiseerd in het behandelen van acné en een onzuivere huid. Sinds 2010 leer ik jongeren en volwassen hoe zij hun huid kunnen verbeteren. Wat je dagelijks aanbrengt op je huid heeft grote impact op hoe je huid eruit ziet. Het is daarbij heel belangrijk om je huid te begrijpen en de werkstoffen te kennen. Daarna kan je veel beter voor jezelf een skincare routine samenstellen, die echt werkt en je huid weer gladder en rustiger maakt.

Ik begrijp heel goed hoe jij je voelt. In mijn pubertijd zat mijn gezicht helemaal vol met puistjes en meeëters. Van mijn huisarts kreeg ik soms wat zalf voorgeschreven. Mijn huid werd daar vaak heel droog van. Dan stopte ik met smeren en kwam het weer terug. Ik miste de begeleiding en ook de kennis om te weten wat ik zelf kon doen voor mijn huid. Uiteindelijk ben ik gestart met de Diane-35 pil. Deze stond er toen om bekend dat het hielp bij acné. En het heeft mij ook zeker geholpen. Echter toen kenden wij de vervelende bijwerkingen hiervan nog niet.

Gelukkig zijn er in de loop van de tijd hele mooie producten ontwikkeld, die pil is echt niet meer nodig om je huid te verbeteren. En vaak is aanvullende medicatie ook niet eens nodig. Mijn passie is om iedereen met puistjes te leren wat nodig is om die vervelende pukkels onder controle te krijgen. Ik wil je heel graag de kennis en begeleiding geven die ik vroeger heb gemist.

In mijn online cursus leer je hoe acné ontstaat, welke stoffen je huid kalmeren en welke juist irriteren. Maar ook hoe je ervoor zorgt dat jij sterker bent dan acné en je van het leven blijft genieten. En welke voeding ontstekingsremmend werkt en ervoor zorgt dat je huid er rustiger uit gaat zien. 

Welke cursus past bij mij?

Van acné naar een stralende, zuivere huid  – Basis – Deze curus is ideaal als je het liefste zelf je huidverzorgingsproducten koopt. In deze online cursus leer je alles over acné. Je kunt hierna zelf je eigen skincare routine samenstellen. Na de cursus weet je welke werkstoffen je huid nodig heeft om er beter uit te zien. Je leert stoffen kennen die je huid kalmeren en ontstekingsremmend werken. Zo doe je nooit meer een miskoop van producten. 

Van acné naar een stralende, zuivere huid – Silver – Deze cursus is ideaal als je graag een specialist laat kijken naar je huid. We starten met een intake gesprek en een huidanalyse van 30 minuten. Op basis daarvan stel ik een set van 4 producten voor je samen om je huid thuis te verzorgen. Je hoeft zelf deze zoektocht niet te doen.  Voor 3 maanden lang, hebben we elke 2 weken hebben we een video call. Gewoon even om te kijken hoe het met je gaat. Als je ergens tegenaan loopt, kan ik je verder op weg helpen. Daarnaast krijg je blijvend toegang tot de online cursus en 10% korting op gezichtsverzorging die je buiten dit pakket om, aanschaft. 

Van acné naar een stralende, zuivere huid – Gold – Wil je zo snel mogelijk je doel bereiken met intensieve begeleiding van mij. Dan is het Gold membership voor jou. In 4-6 maanden tijd, zorgen we er samen voor dat jouw huid vrij is van puistjes en dat rode vlekjes na puistjes (rest acné) worden verminderd. Naast een set van 5 producten voor thuis, kom je met regelmaat in de praktijk voor een gezichtsbehandeling. Ik stel een behandelplan op, die helemaal aansluit bij wat jouw huid nodig heeft. Daarnaast krijg je blijvend toegang tot de online cursus en 10% korting op gezichtsverzorging die je buiten dit pakket om, aanschaft.   

Heb je vragen of wil je weten welke cursus het beste past bij jou? Stel jouw vraag via What’s app: 06-55333564

 

 

 

Melissa: Mij huid is altijd rood en geirriteerd geweest en ik heb vaak last van puistjes en littekens. Dit is nu een stuk minder geworden sinds ik de acnebehandeling van Rachel heb ontdekt. Ze wist gelijk wat het probleem was en hoe ze het moest aanpakken. Ik heb nu 3 behandelingen gehad en krijg voor het eerst van mijn leven zelfs complimentjes over hoe mooi en stralend mijn huid eruit ziet. Dikke aanrader.

Floor: Mijn huid voelde heel zacht de dagen na de behandeling en mijn huid was ook niet droog. De puistjes op mijn voorhoofd zijn een stuk minder geworden.