Acnebehandeling

Acné is niet iets dat nou eenmaal bij je leeftijd hoort

Jij bent mooi zoals je bent en zoals je eruit ziet. Maar die puistjes en mee-eters horen niet bij je. Daar ben je niet mee geboren, maar heb je eens gekregen, zonder dat je daarom gevraagd hebt. Heeft iemand wel eens tegen je gezegd: “die jeugdpuistjes, dat hoort nou eenmaal bij je leeftijd en gaan vanzelf wel weer weg”.

Neem daar geen genoegen mee. Het gaat inderdaad meestal vanzelf weer over, vaak voor je 25ste levensjaar. Maar dat is niet voor iedereen hetzelfde. Wacht niet to het zover is. Want tot die tijd kunnen de ontstekingen en puistjes behoorlijk wat schade aanrichten aan je huid.

Wat kan je doen? Accepteer dat ze er zijn. Jij kunt er niets aan doen dat je ze hebt gekregen. Maar laat het niet je leven beheersen. Laat het je niet onzeker maken. Daar ben je veel te kostbaar voor. Jij moet je bezig houden met je studie, je werk, sporten, met je vrienden chillen en daar ben je heel goed in.

En verder besteed je elke ochtend en avond 2 minuten aan je huid. Koester je huid en zorg er goed voor.  Daar ga je jezelf beter door voelen. Elke keer dat je goed voor je huid zorgt, die discipline die jij gaat ontwikkelen, dat geeft een goed gevoel en maakt je sterker. En elke dag zal je steeds meer van jezelf gaan zien en steeds minder van je puistjes.

Maar hoe moet je dat doen? Goed voor je huid zorgen? Welke producten heb je daarvoor nodig? Je hebt vast al van alles geprobeerd, van producten van de drogist tot crèmes van de huisarts. Sommige producten maken je huid droog en/of rood en voelen niet prettig aan. Andere producten voelen fijn aan, maar doen niets voor huid.

Je hebt producten nodig die lief zijn voor je huid, maar hard voor je puistjes.  Ik heb ze zelf niet gemaakt maar wel voor je gevonden.  Ze zijn verkrijgbaar in mijn praktijk. Voordat ik ze aan je meegeef, wil ik eerst je huid even zien. Ik wil zeker weten dat je inderdaad ‘ gewone’ puistjes hebt, of dat je misschien andere producten nodig hebt.

Behandelingen kunnen helpen om je doel nog sneller te bereiken. De combinatie van elke dag goede producten gebruiken en met regelmaat een behandeling door mij, zorgt ervoor dat je sneller een stralende en rustige huid zult hebben.

Zullen we samen werken? Wil jij weer meer van jezelf zien en minder van je puistjes. Ik help je daar graag bij, ik ben er voor je.

Tijdens een eerste afspraak kijk ik goed naar je huid, krijg je advies over huidverzorging, kan je producten aanschaffen (ook in travel size), maar is niet verplicht. (ongeveer 30 minuten). Dit adviesgesprek is gratis en vrijblijvend.

Wil je liever direct aan de slag? Dan kan je het beste een acnebehandeling inplannen met mij. Je krijgt dan na het adviesgesprek meteen een behandeling.

Een afspraak maken of vragen stellen kan gemakkelijk via What’s app: 06-55333564

Prijsindicatie:

Producten: € 18,00 – € 31,00

Behandeling: € 45,00 (vaak vergoed door je zorgverzekeraar, indien je aanvullend bent verzekerd)

 

 

 

Melissa: Mij huid is altijd rood en geirriteerd geweest en ik heb vaak last van puistjes en littekens. Dit is nu een stuk minder geworden sinds ik de acnebehandeling van Rachel heb ontdekt. Ze wist gelijk wat het probleem was en hoe ze het moest aanpakken. Ik heb nu 3 behandelingen gehad en krijg voor het eerst van mijn leven zelfs complimentjes over hoe mooi en stralend mijn huid eruit ziet. Dikke aanrader.

Floor: Mijn huid voelde heel zacht de dagen na de behandeling en mijn huid was ook niet droog. De puistjes op mijn voorhoofd zijn een stuk minder geworden.