Welkom

Bij Etre Belle willen we niet alleen niet alleen je huid maar ook jou in de watten leggen. Vanaf het moment dat we je verwelkomen tot dat je weer naar buiten gaat. Welke treatment je ook kiest, wij gaan altijd uit van het hoogst haalbare resultaat voor jou. Of het nu gaat om het verstevigen of opfrissen van je huid met peelings, of een weldadige gezichtsmassage.

Voor jouw huid willen we alleen het beste. We hebben daarom gekozen om te werken met de producten van Paula’s Choice Skincare.  De producten zitten boordevol vitamines, antioxidanten, peptiden en verzachtende ingrediënten. De texturen voelen zijdezacht aan op je huid. De productenlijnen zijn heel divers. Van anti-aging tot een rode/gevoelige huid en acné.

De meest populaire treatments bij Etre Belle zijn:

  • Bindweefselmassage
  • De Skin Care treatments
  • Acnébehandelingen

Daarnaast zijn er een aantal behandelingen die heel doelgericht zijn. Bijvoorbeeld om een doffe huid op te frissen, grove poriën te verbeteren, je huid te verstevigen of bijvoorbeeld rode vlekjes na acné te vervagen.

Waar je ook voor komt, we nemen je serieus, luisteren naar je en maken met jou samen het ultieme behandelplan om te kunnen bereiken wat je graag wil. Maar we zijn ook realistisch. Als wij denken dat jouw verwachtingen en wensen niet passen bij onze behandelingen, zullen we dat eerlijk zeggen en ja graag verwijzen naar andere specialisten.

Zo ervaren anderen onze werkwijze en behandelingen:

Marijke, Oss:
Ik heb een hele fijne ochtend gehad, zo heerlijk rustig en niet gehaast, wat bij de meeste salons wel zo is. Ik vind dat je het erg goed doet, voor mij krijg je een dikke 10! Het lijkt net of ik naar een kuuroord ben geweest, zo fijn. Ik kom snel weer terug.

Mw M v H.:
Hoi Rachel, Graag wil ik even laten weten dat mijn huid er perfect uitziet en ik erg tevreden ben over de antioxidant gel en de tonic. Over een paar weken meld ik mij wel weer voor een behandeling.

Tanja, Amsterdam:
Een compliment voor de behandeling die ik heb ondergaan bij Rachel van Être Belle. De salon is klein en mede daardoor ook erg persoonlijk. Rachel komt heel professioneel over; bekwaam en begaan met haar klanten. Niet te vergeten; de salon is schoon. Ik ben vrij kritisch dus ik zeg dit niet zomaar: