2 krachtige werkstoffen voor een stevige huid

Een huid die stevig is en mooi egaal van kleur ziet er jong en fris uit. Mis je dat bij jezelf een beetje? Dan kan je best wat hulp gebruiken. Er zijn een aantal krachtige werkstoffen die je huid activeren en ervoor zorgen dat je huid steviger wordt.

Peptiden

Peptiden komen van nature voor in je huid. Zonder peptiden verliest je huid veerkracht, ontstaan er rimpels en wordt de textuur van je huid grover. Er zijn veel verschillende soorten peptiden die elk hun eigen specifieke werking hebben. Als je peptiden wil gebruiken om je huid meer elasticiteit te geven en te verstevigen, kijk dan naar producten waar niet 1 soort, maar verschillende peptiden in verwerkt zitten.  Zoals deze van Paula’s Choice Skincare.

Vitamine C

Vitamine C is een belangrijke bouwstof voor je huid bij het maken van collageen. Het  heeft ook een sterke antioxidant werking. Dit wil zeggen dat schade die je huid oploopt door UV-stralen of luchtvervuiling, wordt beperkt. Je huid kan zich beter verdedigen. Hierdoor blijft het collageen en de elastine in je huid beter intact. Het verheldert je huid ook. Als je pigmentvlekjes hebt of een doffe huidskleur, dan kan een product met Vitamine C je huid verhelderen en er super fris uit laten zien. Belangrijk is dat het product minimaal 5% Vitamine C bevat om goed werkzaam te kunnen zijn. En in een luchtdichte verpakking zit (dus niet in een potje).

Hoewel deze werkstoffen heel effectief zijn in het verbeteren van je huid, wil ik je meegeven dat er niet 1 enkele ultieme werkstof is. Net zoals je afwisselend moet eten om gezond te blijven, heeft je huid verschillende stoffen nodig om er gezond en stralend uit te zien. Zoals huidherstellende stoffen, antioxidanten, Retinol, en peelende stoffen.

BioPulse Therapy.

Tijdens mijn nieuwe BioPulse behandeling worden 2 serums aangebracht met peptiden en een serum met een hoge dosering Vitamine C. Daarna zorgt een bijzonder masker ervoor dat er zuurstofrijk bloed naar je huid wordt gebracht. Deze zuurstof is onmisbaar voor de aanmaak van collageen. Ook worden de serums met de krachtige werkstoffen hierdoor goed opgenomen in alle huidlagen.

Lees hier meer over de nieuwe BioPulse behandeling

Ook als je ervoor kiest om niet naar een schoonheidsspecialist te gaan, is dat prima natuurlijk. Als je er maar voor zorgt dat de producten die je thuis dagelijks aanbrengt op je huid, ook echt iets doen om je huid er beter uit te laten zien. Het kost wat moeite om de lijstjes op de verpakking te lezen, maar het loont zeker.

Kan ik je hierbij helpen? Stel gerust je vraag hier.

Liefs, Rachel