• Een stevige huid
 • Die meer egaal is van kleur
 • En super zacht en glad aanvoelt
 • Jouw rimpels en lijntjes zullen minder zichtbaar zijn
 • En dat terwijl jij ruim een uur kunt ontspannen in een rustige omgeving

Zou je jouw huid wat gladder willen hebben (minder lijntjes), jouw jukbeenderen weer opvallender willen zien en een strakkere kaaklijn willen? Maar liever geen rimpelvullers of andere niet natuurlijke middelen willen gaan gebruiken. Dan is mijn nieuwe behandeling zeker iets voor jou.

Zie je dat huid er minder strak uitziet dan een aantal jaar geleden en zou je er graag weer frisser en jeugdiger uitzien?

BioPulse Therapy is een intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie. Bedacht door een Nederlandse biochemicus. Het idee voor deze behandeling was al tijdens haar studie ontstaan. Nu is eindelijk het moment daar, dat ik het als schoonheidsspecialist kan toepassen. Om jou op een milde en natuurlijke manier er jonger uit te laten zien.

De behandeling bestaat o.a. uit een masker dat ervoor zorgt dat er zuurstofrijk bloed naar je huid wordt gebracht. Dit zorgt ervoor dat de gezondheid en het natuurlijk functioneren van je huid snel wordt herstelt. De bloedcirculatie wordt verbeterd, er is een hoger zuurstofniveau (meer voedingsstoffen naar je huid) en de lymfedrainage (afvoer van afvalstoffen) wordt verbeterd.

De behandeling bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten, peptiden en vitaminen. Omdat we ingrediënten gebruiken die het lichaam direct herkent, is de behandeling effectief en snelwerkend.

Hoe werkt het?

Je huid wordt eerst mild, maar grondig gereinigd. Hierna wordt je huid voorbehandeld met een complex van peptiden en pure Vitamine C. Peptiden zorgen voor een meer elastische huid. Vitamine C heeft jouw huid nodig om collageen aan te maken. Het werkt ook verhelderend. Daarna wordt het speciale masker aangebracht. Tijdens het indrogen geeft het masker een pulserend gevoel (vandaar de naam BioPulse).

Het pulserende gevoel geeft aan dat er zuurstofrijk bloed naar de huid vervoerd wordt, zodat collageen en elastine beter en sneller aangemaakt kunnen worden. Ook worden afvalstoffen en opgehoopte toxinen afgebroken en afgevoerd.

Het masker blijft gedurende 45 minuten aangebracht en wordt daarna afgenomen met een wasmassage.

Je huid kleurt tijdens het masker tijdelijk rood en vaak zijn kleine, rode bloedvaatjes te zien in je huid. Dit is een positief en niet schadelijk effect, zuurstofrijk bloed is namelijk helder rood van kleur. Wanneer dit zuurstofrijke bloed naar je huid wordt vervoerd wordt, kan dit zichtbaar zijn. Het is belangrijk voor vele gezonde processen in je huid en in je lichaam. De mate van roodheid is verschillend per persoon en trekt vanzelf binnen enkele uren weg.

Wat doet het masker?

Het bijzonder masker heeft naast het oxygenatie (zuurstof) effect, ook een enzymatische werking. Hierdoor worden dode huidcellen verwijdert en verstopte poriën worden ontdaan van de blokkades die de poriën afsluiten. Tijdens de pulserende fase worden de spieren van je hele gezicht beter doorbloedt en verstevigt, waardoor je huid en de contouren van je gezicht er steviger uitzien.

Wat is het effect van de behandeling?

Omdat de behandeling in alle lagen van je huid zijn werk doet (buitenste huidlaag, spieren en (vet)weefsel), heeft de behandeling verschillende positieve effecten. Ik kan beloven dat het je huid in het algemeen sterkt verbeterd en er jeugdiger en frisser uit laat zien. Hieronder een aantal voorbeelden:

 • Anti-aging, lifting en versteviging
 • Aanmaak van collageen en elastine
 • Afvoeren van afvalstoffen en toxinen
 • Verhelderen van hyperpigmentatie
 • Verwijderen van dode huidcellen
 • Verwijdering van verstopping uit de poriën
 • Reguleren van de talgproductie
 • Bestrijden van vrije radicalen

Belangrijke punten:

 1. De behandeling is voor elk huidtype en huidskleur geschikt. Ben je zwanger of geef je borstvoeding, dan kan je deze behandeling beter uitstellen.
 2. De roodheid is meestal binnen enkele uren weg, soms zelfs al na 30 minuten. In de dagen na de behandeling kan je huid nog af en toe wat rozig kleuren op de delen waar het masker is aangebracht.
 3. Je huid kan na de behandeling warm en trekkerig aanvoelen, alsof je te lang in de zon hebt gezeten. Dit gevoel trekt binnen 24-48 uur weg.
 4. Vermijd de zon gedurende de eerste 24 uur. Zonnebank dient minimaal 7 dagen te worden vermeden. Bij blootstelling aan de zon is het belangrijk om de Anti-Aging Protect Cream spf50+ aan te brengen.
 5. Drink na de behandeling gedurende de dag minimaal 2 liter water.
 6. Vermijd gedurende 24 uur de sauna en fysieke inspanning zoals sporten.
 7. Om het resultaat te vergroten wordt een kuur van meerdere behandelingen aangeraden (6-8 behandelingen). Ik adviseer je graag hierover.

Tarief: € 80,00

Duur: 75 minuten

Een reservering aanvragen hiervoor kan eenvoudig via what’s app: 06-55333564, of email: info@mzmb.nl. Ik kijk ernaar uit je binnenkort te mogen ontvangen. Ook voor vragen mag je gerust mailen of appen.

Combinaties om sneller een beter resultaat te krijgen

BioPulse Microneedling Treatment

Voor een stevige, meer elastische huid. Fijne lijntjes en rimpels. Bij deze behandeling wordt de BioPulse behandeling gecombineerd met microneedling. De effectiviteit en extra collageen-opbouw wordt tijdens deze combinatie tot 50% verhoogd, waardoor je in kortere tijd intensievere resultaten kan halen.

Tarief: € 120,00

Duur: 120 minuten

BioPulse Glycolic Peel Treatment

Voor een heldere, egale huid, gladde huid. Verfijnt grove poriën. Vermindert pigmentatie. Bij deze behandeling wordt de BioPulse behandeling gecombineerd met onze glycolzuurpeeling. De effectiviteit wordt sterk vergroot doordat de opname van het glycolzuur door de huid wordt geoptimaliseerd.

Tarief: € 95,00

Duur: 105 minuten

BioPulse Clear Skin Treatment

Bij een onzuivere huid, rode vlekjes na puistjes, een vette huid en verstopte poriën. Bij deze behandeling wordt de BioPulse behandeling gecombineerd met onze salicylzuurpeeling. De effectiviteit van de salicylzuurpeeling wordt sterk vergroot, doordat de opname en de verdeling van het salicylzuur door de huid wordt geoptimaliseert.

Tarief: € 95,00

Duur: € 105 minuten

De genoemde tarieven gelden als je kiest voor een losse behandeling. Hiervoor kies je als je jouw huid een boost wil geven. De start van een nieuw seizoen is hier een goed momenten voor.

Ga je er helemaal voor en wil je een duidelijke verbetering en versteviging van je huid voor een langere periode? Een kuur van meerdere behandelingen zorgt voor een langduriger en beter resultaat. Een pakket van 6 behandelingen samen met een serum, speciaal voor jouw huidtype is er vanaf € 450,00.

Een halfjaar abonnement waarbij je start met een kuur van 6 behandelingen + serum + 2 herhaal behandelingen: vanaf € 110,00 per maand. Ik adviseer je graag hierover tijdens een gratis intake/kennismakingsgesprek.

Ja, ik wil graag een stevige huid

Maak jouw afspraak voor een gratis kennismaking / adviesgesprek. Samen met jou kijk hoe we jouw ideale huid kunnen bereiken: via what’s app: 06-55333564, of email: rachel@mzmb.nl.


Voor en na foto van Monica tijdens haar eerste BioPulse behandeling. Er is hier al een duidelijk verschil te zien bij haar kaaklijn en jukbeenderen.

Wij werken samen met TreatWell. Zo kunt u eenvoudig en snel een online afspraak kunt maken.
Klik op onderstaande link om een afspraak in te plannen:

Boek nu!