Wat is goed voor mijn huid?

Er zijn talloze verschillende gezichtsbehandelingen die worden aangeboden in beautysalons en nog veel meer gezichtsverzorgingsproducten waaruit je kunt kiezen. Je wil graag iets goeds doen voor je huid. Maar hoe maak je een keuze hierin? Hoe weet je dat de behandelingen werkelijk doen wat jij verwacht en hoe weet je wat er past bij jouw huid?

In mijn praktijk pas ik verschillende behandelingen toe, die vooral als doel hebben om je huid gezonder te maken en je huid er beter uit te laten zien. Of je nu acné hebt, een droge huid, een doffe of vale huid, beginnende rimpels of een verslapte huid. Voor al deze kenmerken is er een mooie behandeling.

Een aantal voorbeelden zijn: acnébehandelingen, microneedling, fruitzuur peelings, koude-laser, bio kruidenpeeling en bindweefsel massage.

Mijn uitdaging en missie is speciaal voor jou producten en behandelingen met elkaar te combineren om tot een zo mooi mogelijk resultaat te komen. En denk ik dat mijn aanbod niet past bij de wensen die jij hebt, dan zal ik dat eerlijk zeggen en je eventueel doorverwijzen naar een specialist die beter bij je past.

Om een zo mooi mogelijk resultaat te halen, is het van belang dat je thuis producten gebruikt die je huid hierbij ondersteunen. Ik adviseer graag de bijzondere producten van Paulas Choice Skincare. Deze zitten boordevol actieve werkstoffen, die je huid er jonger en gezonder uit laten zien. De werkstoffen zijn niet perse natuurlijk. Vind je dat belangrijk, dan kan ik je de producten van SPA aanbevelen. Deze zijn organisch, vol antioxidanten en rijke plantenoliën.

Mag ik samen met jou kijken wat we kunnen doen om je huid er beter uit te laten zien? Je kunt helemaal vrijblijvend een kennismaking inplannen.

Tijdens een eerste afspraak krijg je

  • Gratis huidverzorgingsadvies
  • Een proefbehandeling die past bij jouw huid
  • Een gratis travel size product specifiek voor jouw huid (van Paulas Choice of SPA)
  • Een kortingsbon van € 25,00 te besteden bij jouw eerste gezichtsbehandeling

Prijs: € 25,00

Duur: 30 minuten

Ik kijk naar je uit. Groet, Rachel van Eck – Etre Belle Rosmalen

Een aantal ervaringen van anderen: