Dankjewel

Super fijn dat je je hebt aangemeld voor het 4-stappenplan.

Dit is jouw eerste stap om meer van jezelf te laten zien en minder van jouw acne.

Je ontvangt het stappenplan vandaag nog in je mailbox. Hierin staan veel tips die ervoor zorgen dat je huid weer zacht, glad en zuiver wordt.

Samen sta je sterker. Wil je liever direct met mij aan de slag?  Samen kijken we wat we kunnen bereiken met gezichtsbehandelingen, producten en evt medicatie (indien nodig). Je hoeft niet zelf op zoek naar producten met de goede werkstoffen, ingrediëntenlijstjes kunnen lezen. Ik ken je huid en weet precies welke producten je nodig hebt. Bovendien zorgen de behandelingen ervoor dat je sneller een mooi resultaat bereikt. Je ontvangt tijdelijk een korting van € 20,00 op je eerste gezichtsbehandeling. Ben je aanvullend verzekerd, dan krijg je vaak een deel van de gezichtsbehandelingen vergoed.

Via What’s App kan je gemakkelijk een afspraak aanvragen: 06-55 333 564

 

 

 

 

 

 

 

Melissa: Mijn huid is altijd rood en geïrriteerd geweest en ik heb vaak last van puistjes en littekens. Dit is nu een stuk minder geworden sinds ik de acne behandeling van Rachel heb ontdekt. Ze wist gelijk wat het probleem was en hoe ze het moest aanpakken. Ik heb nu 3 behandelingen gehad en krijg voor het eerst in mijn leven zelfs complimentjes over hoe mooi en stralend mijn eruit ziet.

Floor: Mijn huid voelde heel zacht aan de dagen na de behandeling en was ook niet droog. De puistjes op mijn voorhoofd zijn een stuk minder geworden.