ER JONGER UITZIEN ZONDER RIMPELVULLERS OF BOTULINE IN JE HUID

Microneedling is een gezichtsbehandeling die je een jongere uitstraling geeft op een natuurlijke manier

zodat jij er weer uit ziet zoals je je voelt. Energiek, fris en aantrekkelijk.

Kunnen crèmes je huid niet genoeg verstevigen?

Je huid wordt ouder, daar hoef je niets voor te doen. Het gaat vanzelf en hoort bij het leven. Maar wat als je gezicht er ouder uit ziet dan dat jij je voelt? Jij staat nog midden in het leven en geniet van alles wat je kunt doen en zien in de wereld. Je huid veroudert sneller dan dat jij als persoon doet. Voor je gevoel klopt dit niet.

Je hebt allerlei kostbare crèmes en serums geprobeerd om de lijntjes te verminderen. De beloften op de verpakkingen zagen er goed uit. Je merkt dat deze je huid misschien wel hebben verzacht, maar helaas niet steviger hebben gemaakt.

Maar om nu een rimpelvuller of botuline in je huid te brengen om er jeugdiger uit te zien is voor jou ondenkbaar.

Een jongere huid op een natuurlijke manier

Dan heb ik iets super moois voor je. Er is een gezichtsbehandeling die je huid er jonger uit laat zien. Die ervoor zorgt dat je kaaklijn strakker wordt, je wangen voller worden en fronslijnen in je voorhoofd vager.

En dat doet je huid helemaal zelf.

Nog mooier is dat je gezicht en hals helemaal worden behandeld. Dus je hele huid wordt mooier. Een rimpelvuller werkt daarentegen maar plaatselijk. De structuur van je huid wordt fijner, de kleur wordt meer egaal en heel fris. 

Je gezicht gaat er jonger en gezonder uit zien zonder dat je jouw unieke gezichtsuitdrukking verliest.

Zo werkt microneedling

Op de Skinpen wordt een kopje geplaatst waar steriele, dunne naaldjes in zitten. Deze naaldjes bewegen heel snel op en neer. Als ik daarmee over je huid beweeg, worden er kleine kanaaltjes (wondjes) gemaakt. De naaldjes zijn instelbaar qua lengte. Gemiddeld wordt een lengte van +/- 1 mm. gebruikt. Bij elke behandeling wordt een nieuw, steriel verpakt, naaldkopje gebruikt. 

Na de behandeling gaat jouw huid aan de slag om deze kleine kanaaltjes op te vullen. Je huid maakt versneld nieuwe huidcellen aan, waaronder collageen en elastine.

Dit zorgt ervoor dat je huid sterker, voller en steviger wordt. Skinpen (uit de USA) is een van de nieuwste, meest veilige en effectieve apparaten die ontwikkeld zijn. En zorgt daarmee voor het beste resultaat. 

Microneedling verbetert je huid als je deze skin concerns hebt:

rimpels

verslapte huid

grove poriën

acné littekens

rode vlekjes na acné

pigmentvlekjes (oneffen huidskleur)

Al na jouw eerste

microneedling behandeling

kan je zien dat…..

 

 • Je gezicht ziet er fris en

  energiek uit ziet

 

 • Je minder make-up

  nodig hebt om je

  zelfverzekerd te voelen

  over je huid

 

 • Je weer blij wordt met

  je huid en daarmee ook

  met jezelf

Wat vinden anderen van microneedling?

Tientallen vrouwen gingen je voor en dit zijn een aantal reacties…….

Kies je voor het pakket

‘natuurlijk jongere huid’

met 3 behandelingen,

dan zal je zien dat……..

 • je huid voller en steviger is 

 • poriën zijn verfijnd

  en lijntjes meer zijn

  opgevuld 

 

 

 • je gezicht er jonger gaat

  uitzien, op een natuurlijke

  manier die bij jou past

Met het ‘natuurlijk jongere huid’ pakket krijg je:

Zou je dit los aankopen dan kom je uit op een bedrag van € 702,45

 

Maar nu…….

slechts € 550,00

Zou je dit graag willen? En denk je eraan om met mij aan de slag om jouw huid te verjongen op een natuurlijke manier?

Maak een afspraak voor een telefonisch consult. Ik kijk samen met jou of deze behandeling bij je past. En geef je alvast wat tips om zelf aan de slag te kunnen om jouw huid er gezonder uit te laten zien. Er is alle ruimte voor jouw vragen over de behandeling. Ik kijk naar je uit!

Heb je nu al een vraag? Bel of stuur gerust een appje. Ik beantwoord deze graag voor je. 

Liefs, Rachel

Schoonheidssalon Etre Belle

Rosmalen – ‘s-Hertogenbosch

T: 0655333564

Veelgestelde vragen

Is een Skinpen behandeling voor mij geschikt?

Een mcironeedling behandeling is geschikt voor iedereen die een mooiere huid zou willen. Je kunt er veel skin concerns mee verbeteren. Er zijn een aantal contra-indicaties zoals zwangerschap, open wondjes, actieve acné. Tijdens een telefonisch gesprekje kijk ik graag samen met jouw of een behandeling past bij jou huid en wensen. Dit is helemaal vrijblijvend.

Hoeveel behandeling zijn er nodig?

Al na 1 behandeling zie je dat je huid ernom opfrist. Wil je een vermindering van lijntjes en versteviging, dan zijn meestal 3 behandelingen nodig. Het ‘natuurlijk jonge huid’ pakket past dan perfect bij jou. Voor acné littekens zijn meestal 6 behandelingen nodig.

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?

Het resultaat blijft zeker 2 jaar zichtbaar. Zeker als je elke 3 maanden de behandeling blijft herhalen. Omdat je huid wel verder gaat met verouderen, is het effect niet permanent. Met de producten van Vavin kan je zelf wel het verouderingsproces vertragen.

Is de behandeling pijnlijk?

Ik zou niet eerlijk tegen je zijn als ik zou zeggen dat de behandeling ontspannen is. Maar pijnlijk vinden de meesten het niet. Prima te doen, maar ook weer niet aangenaam. Na de behandeling krijg je van mij een nek- en schouder massage. Omdat ik vind dat ontspanning ook belangrijk is.

Hoe zie ik eruit na de behandeling?

Direct na de behandeling is je huid egaal rood. Het voelt ook warm en wat strak aan. Als of je te lang in de zon hebt gezeten. De roodheid vermindert meestal na een paar uur. De volgende dag is het nog licht zichtbaar, maar goed te camoufleren met een foundation of minerale poeder. 

Kan de behandeling ook boeken in de zomer?

Jazeker. De Skinpen behandeling kan veilig in de zomer worden gedaan. Wel belangrijk is dat je de dag van de behandeling uit de zon blijft. De dag daarna kan je met een zonbescherming weer naar buiten. 

Mag ik mijn eigen producten blijven gebruiken?

Je krijgt van mij na elke behandeling 2 producten mee om in elk geval de eerste 48 uur te gebruiken. Dit is echt belangrijk om je huid zo goed mogelijk te helpen met herstellen. Daarnaast heb ik speciaal voor de intensieve behandelingen de producten van Vavin uitgekozen. Daarvan weet ik zeker dat ze mild zijn en toch je huid stimuleren bij het opbouwen van nieuwe huidcellen. Je bent hierin vrij om te kiezen.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Jazeker. Je mag de behandelingen ook per keer betalen. Het tarief is dan € 195,00 per behandeling. Ga je meteen voluit en kies je voor 3 behandelingen, dan adviseer ik je het ‘natuurlijk jonge huid’ pakket. Je krijgt 3 Skinpen behandelingen, 2 producten van Vavin en een Skinfood eboek.