Prescription Treatments

Prescription Treatments vervangen de klassieke gezichtsbehandelingen. Ze zijn helemaal van deze tijd. De behandeling wordt elke keer helemaal afgestemd op jouw skin concerns van dat moment.

De modules zijn zoals je gewend bent. Reinigen, peelen, een gezichtsmassage en masker. We kijken nu niet alleen naar je huidtype, maar vooral naar de behoeften van je huid. En passen daar de treatment op aan.

 

Online huidanalyse

Na het boeken, ontvang je van ons een link naar een online huidanalyse. Deze kan je thuis invullen of in de salon. Aan de hand van de uitkomst en jouw wensen, stellen we een persoonlijke behandeling samen.

Peeling

Bij de behandeling zit een peeling, die we in sterkte kunnen aanpassen. Ben je nieuw, dan kunnen we voorzichtig beginnen. Maar mag het wat intensiever (met intensieve resultaten), dan kan dat ook.

Presciption

De producten van Prescription bestaan uit 3 dragers. Een cleanser, olie en cream (allemaal vegan). En voor in de salon een peel-off mask. Daarnaast kiezen we uit verschillende ‘actives’ die we kunnen toevoegen met de dragers. Zo kunnen we alle skin concerns aanpakken. Ook voor thuis zijn er hele mooie producten die op dezelfde manier werken.

Advies

Na elke treatment vullen we een ‘recept’ voor je in met producten die we je adviseren. Zo kan je tussen de behandelingen door je huid verder verbeteren. Zo werken we samen aan een stralende, gezonde huid. 

Extra’s

Losse modules zoals het epileren / verven van je wenkbrauwen of harsen van je bovenlip zijn uiteraard bij te boeken. 

Tarief: € 65,00

Duur: 60 minuten

Wij werken samen met TreatWell. Zo kan je eenvoudig en snel een online afspraak maken.
Klik op onderstaande link om een afspraak in te plannen:

Boek nu!