Lichttherapie voor een stevige, stralende huid

Facelifting op een zachte, natuurlijke manier

Vanaf je 40ste (soms eerder) ga je opeens zien dat je er minder uitgerust en fris uitziet. Je huid is minder egaal van kleur, je oogopslag is minder open, je jukbeenderen lijken wat lager te zitten en je kaaklijn is minder strak. Het is allemaal nog niet dramatisch, maar je ziet dat je huid gaat verouderen.

Je huid veroudert op verschillende manieren. In eerste plaats hebben de zon en luchtvervuiling (uitlaatgassen, fijnstof) invloed op je huid. Ze zorgen ervoor dat collageen sneller afbreekt, je huid minder egaal van kleur wordt en minder helder wordt.

Als je goede producten voor je huid gebruikt met actieve werkstoffen, zoals retinol, antioxidanten en overdag een SPF van 30 of hoger, kan je ervoor zorgen dat je huid er langer gezond en mooi uit blijft zien.  Hiermee kan je het ouder worden van je huid van buitenaf vertragen.

Daarnaast verlopen allerlei processen in je huid trager, als je ouder wordt. De cel vernieuwing gaat minder snel, je huid neemt voedingsstoffen minder goed op en je huid is minder goed in staat om schade van buitenaf te herstellen.

Als je niets doet, kan je ervan uitgaan dat je huid steeds minder stevig wordt en je er ouder gaat uitzien. Natuurlijk is het het allerfijnst als je blij bent met hoe je eruit ziet. Dan ben je op je allermooist. Maar ben je niet zo zeker over je uiterlijk en maak je je soms zorgen over hoe je er bijvoorbeeld over 10 jaar uit zal zien als je de natuur zijn gang laat gaan?

Dan ben ik er om je (huid) een handje te helpen.

Producten. Huidverzorgingsproducten van Paula’s Choice Skincare zitten boordevol Vitaminen, antioxidanten, peptiden en herstellende werkstoffen. Deze helpen je huid sterker en gezonder te maken en er frisser eruit te laten zien.

Behandelingen. Je huid van binnenuit energie geven kan met licht therapie. Met deze behandeling (Low Level Laser Therapy) wordt het licht in je huid in energie omgezet. De stofwisseling in je huidcellen wordt hierdoor verhoogd. Je huid kan beter voedingsstoffen opnemen en afvalstoffen afvoeren. De cel vernieuwing gaat sneller en beter.

Het directe resultaat:

  • Een stevige huid
  • Strakkere contouren van kaaklijn en wangen
  • Minder vochtophoping
  • Frissere oogopslag
  • Een heldere, meer egale huid
  • Een rustig, gekalmeerd huidbeeld (minder roodheid)

Wist jij dat wij mensen jonger inschatten dan dat ze zijn als hun huid er helder, egaal en rustig uit ziet. En de contouren nog mooi strak zijn (met volle wangen). Vaak zijn wij vrouwen zo gefocust op rimpelvorming en willen we dat graag bestrijden. Maar het hebben van rimpels is dus helemaal niet zo storend als de meeste vrouwen denken. Als je huid er verder mooi glad, fris en verzorgd uit ziet, vallen de lijntjes een stuk minder op en lijk je jonger. En dan voel je je beter en meer zelfverzekerd, dat ga je uitstralen.

Als je de licht therapie behandeling een keer hebt gedaan, zie je direct of het iets voor je is. Het werkt heel snel. Ik behandel de eerste keer een helft van je gezicht en kijk samen met je naar de verschillen met de niet behandelde kant. Deze moet je meteen kunnen zien, soms subtiel, soms ook heel duidelijk. Hoe vaker je de behandeling doet, hoe langer het effect zal gaan aanhouden en hoe gezonder je huid eruit zal gaan zien.

Benieuwd?

Aanbieding: Reserveer een vrijblijvende proefbehandeling (gratis). Zo kan jij ervaren hoe deze behandeling jouw huid en uitstraling kan verfrissen.

Na het invullen van dit contactformulier,  zal ik zo snel mogelijk contact met je opnemen om een afspraak in te plannen voor je. Ik kijk ernaar uit.

 Veel gestelde vragen:

Wat houdt een proefbehandeling in? Een proefbehandeling kan je aanvragen als je nog niet eerder de praktijk bent geweest en je benieuwd bent of lichttherapie iets voor je is. Het is een complete behandeling van +/- 60 minuten.  Kennismaken, reinigen van je huid, lichttherapie, aanbrengen van verzorgingsproducten.

Is de behandeling pijnlijk? Nee, integendeel. De behandeling voelt als een rustige massage, heel ontspannen. Je zou eigenlijk niet denken dat er iets in gang wordt gezet in je huid omdat je er niets van voelt, maar toch is dat zo.

Kan je direct het effect zien? Jazeker. Direct na de behandeling zie je meteen dat je huid strakker is en meer gelift. Ik behandel de eerste keer van eerst 1 helft van je gezicht. Samen kunnen we dan de verschillen bekijken en bespreken.

Hoe lang blijf je het verschil zien? Na 1 behandeling blijf je het ongeveer 3 dagen zien. Daarna verdwijnt het langzaam weer. Dat wil niet zeggen dat je huid niet meer aan het werk is. Hoe vaker je de behandeling doet, hoe langer het effect blijft.