fbpx

EEN STRALENDE, EGALE HUID

Circa 2 jaar geleden merkte ik dat mijn huid geleidelijk aan het veranderen was. Ik kreeg last van pigment vlekken en mijn huid was dof en futloos. Ik was naarstig op zoek naar een merk waarmee ik mijn huid weer in optimale conditie kon krijgen. Aangezien ik zeer specifiek ben als het éénmaal om mijn huid gaat ben ik op onderzoek uitgegaan. Na wat speurwerk kwam “Paula’s Choice” op mijn pad en had hier zeer goede recensies over gelezen.

Via internet kon ik de verkooppunten traceren en ben zodoende terecht gekomen bij de salon van Rachel “Étre Belle”. Rachel heeft op haar zeer professionele wijze mijn huid grondig onderzocht, een juiste behandeling hierop toegepast en mij geadviseerd welke producten het beste zouden passen bij mijn huidtype.

Na aanschaf van “Paula’s Choice” producten ben ik dit dagelijks zeer consequent gaan gebruiken. Al ná de eerste maand begon ik de resultaten te zien en te voelen. De pigment vlekken namen snel af, mijn huid begon weer een gezonde kleur te krijgen en de structuur werd geleidelijk aan beter.

Nog steeds gebruik ik de producten van “Paula Choice” en blijf enthousiast hierover. Het houdt mijn huid constant in een zeer goede en stralende conditie. Een fijne bijkomstigheid is ook dat de gehele productlijn zeer betaalbaar is.
“Paula Choice” raad ik daarom ten zeerste aan!

MARGREET

EEN FRISSE, ZUIVERE HUID

Sinds ik trouw de producten van Paulas Choice gebruik ziet en blijft mijn gezicht er gezond uitzien!

 Al een hele tijd kom ik eens in de paar weken met veel plezier naar schoonheidssalon Etre Belle voor een gezichtsbehandeling. Ik kwam destijds binnen met veel onzuiverheden zoals acné. Rachel wist tijdens de behandeling de juiste producten te gebruiken welke exact aansloten op mijn huidtype. Binnen korte tijd merkte ik zichtbaar verschil, mijn huid werd rustiger en kreeg weer een natuurlijke glans.

Rachel heeft bij mij onder andere producten van Paulas Choice gebruikt en ik heb aangegeven deze producten ook zelf graag thuis te willen gebruiken. Ik vind de producten erg fijn in gebruik en merk duidelijk een verschil met andere merken welke ik in het verleden heb gebruikt. Mijn huid is en blijft rustig! Ook een voordeel: Paulas Choice heeft een heel uitgebreid assortiment waardoor ik ook echt producten kan gebruiken die ik persoonlijk prettig vind.

Ik raad iedereen aan om producten van Paulas Choice te proberen en vooral te ervaren wat het met je huid doet. De producten zijn wat duurder in aanschaf maar daar krijg je wel topproducten voor terug welke zijn afgestemd op jouw huidtype. Ik wil niets anders meer!

RACHELLE 

GEEN ACNÉ MEER

Ik ben bij Schoonheidssalon Etre Belle terecht gekomen omdat ik graag af wilde van mijn acné huid. En dat is zeker gelukt!

Rachel geeft mij deskundig advies en is erg goed in haar vak. Naast de fijne behandelingen die ik krijg, gebruik ik ook de producten uit haar praktijk van SPA en Prescription. Deze sluiten goed aan op de behandelingen.

Mijn huid is zichtbaar beter geworden door de behandelingen en producten. Echt een aanrader!

NICOLE