WORDT JE EIGEN HUIDEXPERT

Na deze online cursus weet jij hoe je jouw huidtype kan vaststellen. En welke werkstoffen je huid helpen om er gezonder en jonger uit te zien. Samen maken we een skincare routine, die past bij jou en ervoor zorgt dat je weer helemaal blij bent met jouw huid.

SAMEN MAKEN WE JOUW IDEALE SKINCARE ROUTINE

We gebruiken allemaal huidverzorgingsproducten. Maar hoe weet jij zeker dat de producten die je nu gebruikt perfect zijn afgestemd op jouw huid? En dat ze ervoor zorgen dat jouw huid er op haar best uit ziet?

Daar heb je kennis voor nodig. Kennis van je huid, van ingredriënten en kennis over factoren die je huidtype kunnen veranderen.

Mijn ervaring

Er is een tijd geweest dat ik veel last had van acné. Ik had toen echt geen idee wat ik kon doen om dit te verbeteren. Ik had heel graag gewild dat er toen iemand was die mij dingen kon leren over mijn huid. Maar mijn huisarts nam (of had) daar geen tijd voor, mijn moeder had die kennis niet en de medewerker van de drogist al zeker niet.

Dit is mijn drijfveer om te doen wat ik nu doe. Ik wil er graag zijn voor jou en de kennis die ik heb opgedaan met je delen. Hoe fijn zou het zijn als jij aan het einde van deze cursus precies weet hoe je moet kijken naar je huid. En kunt beoordelen welke producten je nodig hebt. Zodat je daarvoor niet afhankelijk bent van een schoonheidsspecialist of een verkoper van de locale drogist.

Jij kan het zelf 

Ik denk namelijk dat jij de aangewezen persoon bent om je huid te beoordelen. Jij ziet en voelt je huid dagelijks. En jij weet welke veranderingen je doormaakt, waardoor je eventueel je huidverzorging moet bijstellen. Zoals hormoonveranderingen, je leefstijl, je stress niveau. Je kunt dit heel goed zelf.

Het is niet altijd gemakkelijk, daarom ga je hier persoonlijk bij helpen. Door de video’s en werkbladen die je krijgt, deel ik mijn kennis met je. Met de live coach calls kan ik je persoonlijke tips geven en je op weg helpen als je vastloopt.

 

In deze online cursus leer je:

 

  • Hoe je bepaalt wat jouw huidtype is
  • Welke ingrediënten je huid er mooier en jonger uit laten zien
  • Welke stoffen je huid versneld verouderen
  • Hoe je jouw ideale skincare routine samenstelt
  • Wat de invloeden zijn van zon, milieu, stress, klimaat
  • En hoe je jouw skincare daarop kunt aanpassen

OPBOUW VAN DE CURUS

LES 1 – LEER JE HUID KENNEN

Wat zie je, wat voel je? En hoe kan je dit vertalen naar een huidanalyse. Dit is niet zo makkelijk maar je hoeft dit niet allen te doen. Ik help je hierbij. Je kunt dit de rest van je leven toepassen. Ook als je huid gaat veranderen in een periode. 

LES 2 –  AANPAKKEN VAN SKIN CONCERNS

Skin concerns zijn kenmerken van je huid die je graag verbeterd zou willen zien. Dit is heel persoonlijk, je kiest zelf 2 dingen waar je aan wil werken. Bijvoorbeeld pigmentvlekken, rimpels of couperose. Je leert welke werkstoffen je kunnen helpen dit te verbeteren.

LES 3 – JOUW PRODUCT CHECK

We gaan de producten bekijken die je nu gebruikt voor je huid. Passen deze bij jouw huidtype? Zitten er stoffen in die je huid helpen of juist irriteren. Mis je producten? Je leert de basics om iets wijzer te worden uit de lange lijst latijnse benamingen.

LES 4 – JOUW IDEALE SKINCARE ROUTINE

Je maakt een skincare routine van 4 stappen. Dit is de basis routine die je elke dag in de ochtend en avond kunt doen. Elke dag zie je jouw huid een stukje frisser, zachter en gezonder worden.

Lesmateriaal

De lessen bestaan uit video’s, werkbladen en live coach calls.

Coach calls

Elke woensdag avond om 20:30 uur ben ik er voor al je vragen. Loop je vast? Is iets je niet duidelijk? Ik help je graag verder. Het gaat erom dat we samen het einddoel bereiken, het ontdekken van jouw ideale huidverzorging routine. De calls worden gehouden via Zoom. Wil je liever 1 op 1 iets met mij bespreken, dan is daar ruimte voor.

Na jouw inschrijving

Na je inschrijving ontvang je een betaallinkje. Na jouw betaling ontvang je per email de eerste les. Als je kiest voor betaling per les, kan je zelf kiezen wanneer je aan de volgende les wil beginnen. Jij bepaalt jouw tempo.

Neem de hele curus ineens af, dan ontvang je automatisch wekelijks een les. Je kan dan alsnog alles op jouw eigen tempo volgen.

Voor de coach call maakt het niet uit bij welke les je bent. De call is er wanneer je vastloopt in een les. Iedere cursist kan hier wekelijks gebruik van maken.

PRIJS:

€ 10,00 PER LES

€ 35,00 VOOR 4 LESSEN (bij betaling in 1 termijn)

VALENTIJN KADO

Koop les 1 of de hele cursus en ontvang de eerste les kado voor je moeder / vriendin / zus. Bij je inschrijving kan je aangeven aan wie je deze les kado wil geven. Ik zal ervoor zorgen dat zij het per email ontvangt. Ze mag ook gebruikmaken van de coachcall.