Biopeel Kruidenpeeling

Stel je voor, je wordt op een ochtend wakker, je kijkt in de spiegel en ziet een stralende huid. Het voelt super zacht aan en heeft een gezonde glow. Je hebt zin om de dag te beginnen en jezelf te laten zien. Je maakt je geen zorgen meer over puistjes of onzuiverheden. Omdat je weet dat je huid in goed handen is en dat na elke behandeling je huid een stukje zuiverder wordt.

De Biopeel Kruidenpeeling is een gezichtsbehandeling met kruiden, zeewier en algen. Dit groene ‘goud’ zorgt ervoor dat je huid van binnenuit wordt gezuiverd en nieuwe, gezonde huidcellen worden aangemaakt. Je huid wordt ook sterker door de vitaminen en mineralen uit de kruiden en algen.

Deze behandeling past bij jou als je last hebt van onzuiverheden (of je huid nu vet of droog is). Ook helpt het om je huid intensief op te frissen, grove poriën te verfijnen en je huid een mooie, gezonde glans te geven. Het najaar is een ideale periode om dit doen. In de zomer wordt je huid wat dikker. Dit kan betekenen dat je huid wat meer onzuiverheden heeft en haar glans verliest. Met een Biopeel Kruidenpeeling frist je huid intens op.

Zo ziet een behandeling eruit: