Zomerbehandeling + gratis dagcrème met SPF

Zomerbehandeling met dagcrème met SPF (twv € 38,00)

Deze heerlijke behandeling is ideaal om je huid voor te bereiden op de zomer of na een zonvakantie intensief te voeden en herstellen.

De warmte van de zon is heerlijk voor je huid en voor je humeur. Je huid heeft wel wat extra verzorging nodig, om zacht en soepel te blijven en om ervoor te zorgen dat de krachtige zonnestralen geen negatieve invloed gaan hebben op je huid.

Peelen: Tijdens deze Summer Special behandeling worden dode huidcellen op een zachte wijze verwijderd (met een biopeeling, zonder scrub). Dit maakt je huid heel glad en zacht en zorgt ervoor dat je mooi egaal bruin wordt.

Voeden: Een intensief voedend en verzachtend masker maakt je huid zijdezacht en kalmeert. Tijdens dit masker ontvang je een massage van schouders en nek met een heerlijk zomers geurende olie.

Versterken: Antioxidanten zijn essentieel als je jouw huid zo lang mogelijk gezond en jeugdig wil houden. Na het masker wordt een serum met antioxidanten zoals Vitame A, C, en E in gemasseerd. Gebruik je dagelijks een serum met antioxidanten, dan wordt je huid sterker en wordt schade door de zon en bijv. milieuvervuiling beperkt. Dit betekend voor jou: minder rimpels en een vollere, stevige huid.

Na de behandeling ga je naar huis met een superzachte huid met een mooie, zomerse glow. En een dagcrème met minimaal SPF30 (twv € 38,00). Deze dagcrème van Paula’s Choice Skincare bevat verzachtende, hydraterende en verjongende werkstoffen en uiteraard verschillende soorten antioxidanten. Samen kijken wij welk product het beste past bij jouw huidtype.

  • Reinigen van je huid
  • Biopeeling voor een stralende huid
  • Epileren van wenkbrauwen
  • Voedend masker
  • Gezichtsmassage met Vitamine serum
  • Dagcrème met SPF van Paula’s Choice Skincare (50 ml)

75 minuten

Van € 105,00 voor € 69,00

Deze speciale behandeling is te boeken van 1 t/m 31 juli 2018.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *