4-stappenplan voor acne

Een onzuivere huid met mee-eters en puistjes kan je erg bezighouden en onzeker maken. Zo onzeker dat je niet alles van jezelf durft te laten zien. En dat is jammer, want je hebt zoveel mooie eigenschappen en talenten waarmee je jouw omgeving en de wereld een stukje mooier kunt maken. 

Daarom heb ik voor jou dit stappenplan gemaakt.  Hierin leer je:

  • 4 eenvoudige stappen per dag om je huid te verzorgen
  • Welke ingredienten je huid irriteren 
  • Welke werkstoffen je huid kalmeren
  • Een systeem zodat jij niet opgeeft, maar volhoudt om jouw doel te bereiken

Stel je eens voor hoe goed jij je zou voelen als je je geen zorgen meer zou maken om je huid. Hoe mooi en hoe vrij zou jij je voelen om dingen te doen die je altijd al wilde.  

Veel producten die speciaal zijn ontwikkeld voor acne, zitten vol met irriterende stoffen. De kans is groot dat jij deze ook gebruikt. Niet gek dat ze niet doen wat ze beloven en je niet helpen. 

Mijn naam is Rachel van Eck. Schoonheidsspecialiste en sinds 5 jaar gespecialiseerd in het behandelen van acne. Ik ben eigenlijk een soort coach voor je huid. In mijn praktijk help ik mensen die niet blij zijn met hun huid. Door het geven van behandelingen, en door te leren hoe ze zelf hun huid kunnen verzorgen om een onzuivere huid te verbeteren. 

Hoewel behandelingen helpen sneller je doel te bereiken, kan je zelf ook heel veel doen door je huid dagelijks te verzorgen met milde, maar wel effectieve producten.

Na het invullen van jouw email adres, ontvang je het stappenplan. Daarna geef ik je graag nog aanvullende tips en inspiratie. Je kan je eenvoudig hiervoor weer uitschrijven.

Ja, ik wil graag aan de slag met mijn huid.